Şahinevler Ortaokulu

Vizyon: Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenmek için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, hem öğretenlerin hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inandığı, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları, karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluştuğu verilen hizmetlerin sonucunda memnuniyetlerin sürekli yükseldiği Atatürkçü düşünceyi benimseyen öğrencileriyle ve çalışanlarıyla bir Şahinevler İlköğretim Okulu yaratılması vizyonuna sahibiz.

Misyon: Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda; Şahinevler İlköğretim Okulu bütün öğrencilerinin öğrenmelerini sağlamak, yeteneklerini geliştirmek, öğrencilerin bilgili, araştırmacı, yaratıcı, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, kendini, ailesini, okulunu, vatanını ve milletini seven, kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan öğrenciler yetiştirmek, okul olarak her yönden tercih edilmek, başarılarımızı öğrencilerimizle paylaşmak, öğrencilerimizin 21. yüzyıl gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.

Başarılar:

Saatler: 09.00 - 15.20
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: servisli
Sportif Etkinlikler: futsal- hentbol- voleybol- atletizm- dart
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sahinevlerio.meb.k12.tr

Adres - Şahinevler OO, Kuzeyyaka Mah. Şelale Cad. 2548 Sok. No. 6 Antalya, Kepez Antalya

Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri - kuzeyyaka mh. Kepez ANTALYA